Motor karbantartás, Szolgáltatások, Szerszámok és Képzés

Ipari karbantartás és szolgáltatás ajánlat

Elektromos berendezéseik működésének optimalizálásához Mersen különböző szolgáltatásokat kínál (karbantartás és képzés) szénkefék, kefetartók, csúszógyűrűk és jelátviteli termékekhez kapcsolódóan.

Ügyfél támogatás

Mersen mérnökei és technikusai - akik mind villamosgép szakértők - bármely ipari szegmens minden típusú motorjaihoz és generátoraihoz megoldásokat tudnak nyújtani.

Szakértőink megoldásokat kínálnak helyszíni megmunkálásban, a berendezések komplett modernizálásában, a konstrukció felülvizsgálatában és újratervezésében valamint képzések lebonyolításában.

Konkrét eredmények

  • Gyártóeszköz teljesítményének optimalizálása
  • Villamosgépek megbízhatóságának javítása
  • Javítás előtt a berendezések működésének kiértékelése;
  • Karbantartás miatti üresjárati idő csökkentése

Műszaki csapat minősítése: elektromos munkák, vegyi környezet, bányászat, Biztonság és Egészségvédelem, munkavégzés nagy magasságban, offshore környezetben, speciális vevők, biztonsági felhatalmazás, elsősegély / újraélesztés. 

Képzés és Műszaki Szemináriumok

képzés és műszaki szemináriumok Mersen

Képzés és Műszaki Szemináriumok

Annak érdekében, hogy segítsük berendezéseik teljesítményének optimalizálását, specialistáink képzéseket és műszaki szemináriumokat szerveznek. Ezek az előadások választhatóan vagy cégünknél (Stagelec), vagy ügyfeleink (Extelec) helységeiben folynak. Lefolyásuk vagy egy cégünk által meghatározott, témához kapcsolódó tematika, vagy az ügyfelek speciális igényeihez igazított program szerint történik.

Windtracker™

service maintenance Windtracker windmill Mersen

Windtracker™

Mersen elkötelezett az alternatív energiák piaca felé. Ezért alkottuk meg a Windtracker(TM)-t, mely egy specifikus szolgáltatás a szél energia termelés teljesítményének optimalizálására. Igényük esetén a Mersen egy szakértői csoportja telephelyükre utazik és optimalizálja berendezésük teljesítményét, növeli hatékonyságát, csökkenti a karbantartási költségeket.

Szerszámok és Mérőeszközök

szerszámok és mérőeszközök Mersen

Szerszámok és Mérőeszközök

Mersen a kommutátorok és csúszógyűrűk megelőző karbantartásához használatos szerszámok és mérő eszközök széles választékát kínálja.

A szerszámok széles választéka: Csiszoló kövek és kiegészítők, Hordozható mikázó eszköz,
Dinamométerek, Stroboszkópok, Kefekopás jelző doboz, Felületi érdesség mérő eszköz, Rovátkoló és réskaparó reszelők

 

K+F teszt berendezések

K+F teszt berendezések Mersen

K+F teszt berendezések

Új termékfejlesztési projektjeik, vagy villamosgépeik diagnosztikájának fejlesztéséhez Mersen teszt- és anyagvizsgálati lehetőségeinek széles választékát kínálja. Ügyfeleink specifikációja és velük történő együttműködés alapján adaptálni tudjuk teszt berendezéseinket, vagy újakat is tudunk fejleszteni.

Carbon Grafit Kft.

Különleges anyagok

Kucsma u. 42.
1131 Budapest

T: +36 1 225 1915
+36 1 225 1916