Hűtési megoldások

A Mersen testreszabott hűtési megoldásaival segít maximalizálni alkalmazása teljesítményét

A Mersen a hűtés terén szerzett széleskörű ismeretei és a szabadalmaztatott hűtőborda technológiája segítségével a félvezetős alkalmazásokat hatékonyabbá, megbízhatóbbá és jövedelmezőbbé képes tenni.

A Mersen mérnökgárdája segít önnek innovatív hűtési megoldásokat találni, és szívesen részt vesz a tervezési folyamatokban, hogy együtt optimális megoldást tudjunk létrehozni. Az így létrejött alkalmazáson szívesen futtatunk szimulációt még a prototípus megépítése előtt.

A léghűtés, kétfázisú hűtés és a folyadék hűtés területén összegyűjtött egyedülálló tudásbázisa segítségével, a Mersen kész megtalálni az ön számára legmegfelelőbb hűtési megoldást.

Nagy teljesítményű hűtöborda léghűtéshez

nagy teljesítményű hűtöborda léghűtéshez Hollowfin Mersen

Nagy teljesítményű hűtöborda léghűtéshez

A Mersen számos méretben és anyagból képes hűtőbordát gyártani. Fabfin® technológiánk egy szabadalmaztatott préselési technológia, melynek segítségével mechanikusan rögzítjük a bordákat az alaplapra, szükségtelenné téve a kevésbé hatékony kötő, ragasztó anyagok használatát.

Egybeépített kétfázisú hűtő eszköz (heatpipe assembly)

Egybeépített kétfázisú hűtő eszköz (heatpipe assembly) Mersen

Egybeépített kétfázisú hűtő eszköz (heatpipe assembly)

A Mersen kétfázisú hűtési megoldása robosztus, időtálló és önműködő rendszer olyan alkalmazásokhoz, melyekhez a hagyományos léghűtésnél nagyobb hűtési teljesítmény szükséges.

Léghűtéses hűtőbordába beágyazott kétfázisú hűtő eszköz (embedded heat pipe)

PHP embedded heat pipe Mersen

Léghűtéses hűtőbordába beágyazott kétfázisú hűtő eszköz (embedded heat pipe)

A kétfázisú hűtőcsövek hűtőbordába való beágyazásával nagy hő koncentrációt lehet gyorsan elvezetni a hőforrástól egy nagyobb felületen keresztül a levegőbe. Ez a technológia az előzőnél is nagyobb hűtési teljesítményt biztosít, alkalmas SiC és teljesítményerősítős alkalmazásokhoz is.

Folyadékhűtéses hűtőlap

Folyadékhűtéses hűtőlap Mersen

Folyadékhűtéses hűtőlap

A Mersen vákuum forrasztásos technológia segítségével gyártja hűtőlapjait, mely garantálja azok szivárgás mentességét. A hűtőlapok robosztus kialakításúak és korrózió állóak, és kivételes hűtési teljesítményt képesek nyújtani. Beágyazott, két féle anyagból gyártott, és vákuumforraszott,egy féle anyagból gyárott kivitelben...

MERSEN Hungary Kft
Központ
1039 Budapest, Attila utca 31-33
Hungary

T: +36 1 240 2000

F: +36 1 240 2001