Korrózióálló Anyagok

Korrózióálló különleges anyagok 

Graphilor®, a kiváló mechanikai és korrózió álló grafit 

A Graphilor®  előállításához használt ultrafinom szemcsés izosztatikus grafit egyedülálló a vegyiparban, kivételesen magas mechanikai és magas hőmérséklet ellenállósága révén. (430 °C-ig). 3 különböző impregnálási típus létezik. (Fenolgyanta-XBS, Carbon-XC és PTFE - XTH) 

Szilícium Karbid hőcserélők korrózióállósága "univerzális"  

Ez az anyag kifejezetten alkalmas nagyon agreszív kémiai vegyületekhez. Mersen Boostec®, a cégen belül tökéletesítette a gyártás kulcsfontosságú lépéseit a szilícium karbid por alapanyagtól egészen a végleges hőcserélőig. 

Tantál, a legmegfelelőbb reaktív fém erős savakhoz

Korrózióálló megoldások esetében a tantállal tervezett  termékeket részesítik előnyben, erősen maró folyadékok 250°C-ig történő kezeléséhez.

Armylor® PTFE 

Armylor® PTFE bevonatolt szerelvények, csövek és kolonnák, melyek gyártását különleges szakértelemmel végezzük nagy átmérők esetén. Varratmentes felépítés:  átmérő DN1600- ig, hegesztett szerkezettel bármely átmérőhöz. Elérhető anyagok: PTFE, TFM, vagy PFA

IZOSZTATIKUS GRAFIT GRAPHILOR®3

IZOSZTATIKUS GRAFIT GRAPHILOR®3 Mersen

IZOSZTATIKUS GRAFIT GRAPHILOR®3

Az impregnálást tekintve Mersen a Graphilor®3 minőség három fajtáját kínálja (fenolgyanta, carbon, és PTFE impregnálással), mely bíztosítja a tömítettséget, korrózió- és hőmérséklet ellenállóságot egyaránt, ezáltal hosszútávú stabilitást biztosít. 

REAKTÍV FÉMEK

REAKTÍV FÉMEKMersen

REAKTÍV FÉMEK

Mersen speciális szaktudást gyűjtött össze a korrózióálló reaktív fémekből készült berendezések tervezése, gyártása és kezelése terén. (tantál, titán)

PTFE - PFA - ARMYLOR®

PTFE PFA piping Mersen

PTFE - PFA - ARMYLOR®

Mersen tökéletesítette az összes PTFE gyártási folyamatát, mint a paszta extrudáló folyamat,izosztatikus formázás, és PFA átengedő formázás. Mersen Armylor® PTFE terméke PTFE vagy PFA anyagból készül. Alkalmazható majdnem az összes korrozív folyadék esetében - -50°C és +230°C hőmérséklet tartomány között. 

Carbon Grafit Kft.

Különleges anyagok

Kucsma u. 42.
1131 Budapest

T: +36 1 225 1915
+36 1 225 1916