Vevőszolgálat és Karbantartás

MERSEN szakemberei végig az ügyfelei mellett vannak  a telepítés, beüzemelés, megelőző karbantartás, hibafeltárás,helyreállító karbantartás, konzultáció és diagnosztikai munkák során. Szakértői hálózatunk elkötelezett amellett, hogy egyedi megoldásokat dolgozzon ki az Ön speciális igényeinek és problémáinak megfeleően. 

VILÁGMÉRETŰ SZERVIZ HÁLÓZAT 

Mersen a világ számos pontján működő szervízhálózatával teljeskörü  szolgáltatást tud nyújtani ügyfelei számára. Mersen Gyors Szervíz Központjai  stratégiailag kerültek kialakításra a helyi partnerek támogatása érdekében, hogy a szükséges alkatrészek biztosításával maximalizálják a berendezések élettartamát és a gyártó-folyamatok zökkenőmentes működését.

“SZÁLLÍTÁSRA KÉSZ” PÓTALKATRÉSZEK

A hosszú szervíz élettartam és a berendezések maximális alkatrész  ellátottságának érdekében, grafitot és számos egyéb alkatrészt is tartunk készleten. Ezek az alaktrészek a világ bármelyik pontjára rövid időn belül  kiszállíthatóak. Egyedi ügyfeleknek dedikált pótalkatrészt is biztosítani tudunk. 

MŰSZAKI TAPASZTALAT

Mersen a világ vezető gyártójaként ismert ezen a területen,mivel  több mint 50 év tapasztalattal rendelkezik a grafit berendezések és HCl alapú rendszerek  tervezése és gyártása terén, melynek köszönhetően Ön egyaránt profitálhat a magasan képzett mérnök csapatunk, helyi szakembereink és alapvető szakmai tudásunk legjavából. Mersen elkötelezett, hogy a szükséges határidőn belül olyan szervíz szolgáltatást nyújtson, amely megfelelő megoldást kínál az Ön elvárásainak. 

Carbon Grafit Kft.

Különleges anyagok

Kucsma u. 42.
1131 Budapest

T: +36 1 225 1915
+36 1 225 1916