Rólunk
Mersen csoport

Kik Vagyunk

A Mersen csoport a high-tech iparágak elektromos specialitásainak és fejlett anyagainak a globális szakértője.

Több mint 50 ipari telephellyel és 18 kutató és fejlesztési központtal a világ 33 országában, a Mersen csoport testre szabott megoldásokat fejleszt és kulcs fontosságú termékekkel látja el az ügyfeleit annak érdekében, hogy megfeleljenek a holnap világát alakító új technológiai kihívásoknak.

Luc Themelin, vezérigazgató

A Mersen csoport jó néhány évvel ezelőtt meghatározta az irányt és a fenntartható, nyereséges növekedés útját választotta. Ma, az erős és ellenőrzött fejlődés a bizonyítéka a Mersen csoport vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) iránti elkötelezettségének az első naptól kezdve, egy olyan kötelezettség vállalásnak, amelyet az évek során tiszteletben tartottunk és ma már minden alkalmazottunk a magáénak tudja. A CSR megközelítésünk vállalkozásunk minden szintjén jelen van, segít növekedni, miközben hűek maradunk értékeinkhez: a felelős és etikus fejlődéshez a tartós növekedés érdekében.

Luc Themelin
vezérigazgató

FŐBB ADATOK

1

1,211 M€

2023, értékesítés

2

7,530

alkalmazott

3

33

ország

4

18

kutató és fejlesztési központ világszerte

Jövőbelátás

Napjainkban az iparágak jelentős technológiai kihívásokkal néznek szembe, hogy javítsák versenyképességüket piacaikon, és ugyanakkor hozzájáruljanak egy olyan világhoz is, amely jobban tiszteletben tartja a környezetet és annak erőforrásait.

Meggyőződésünk, hogy a technológiai innováció elengedhetetlen ahhoz, hogy az energiaipar, az elektronika vagy a közlekedés high-tech iparágai fejlődjenek és újra feltalálják magukat mindenki javát szolgálva.

Több mint 130 éve kínáljuk szakértelmünket ugyanolyan magas színvonalon és relevanciával, szerte a világon a közös és fenntartható fejlődés elérése érdekében. Ahol a technológia fejlődik és innoválódik mindig talál egy kicsit a Mersen csoportból.

Mersen Csoport Prezentáció