Luc Themelin, elnök-vezérigazgató Mersen

Az elnök-vezérigazgató üzenete

Fenntartható növekedés

„Egy vállalatcsoport fejlesztésének számos különböző módja van a termelési volumen növelésétől kezdve, a termékpaletta széleskörű fejlesztésén át, az intenzív felvásárlásokig.

A Mersen, követve a korábban meghatározott irányát, a fenntartható, jövedelmező növekedés útján indult el.

Erőteljes és fegyelmezett fejlődésünk ma már ékes bizonyítéka a Mersen kezdetektől fogva élő a társadalmi felelősségvállalás iránt vállalt elkötelezettségének, amelynek kitüntetett figyelmet szenteltünk mindvégig az évek során, és amelyben a csoport minden munkavállalója osztozik.

Társadalmi felelősségvállalásunk a vállalat valamennyi szintjén megmutatkozik, segítve növekedésünket, valamint azon értékeink megőrzését, amelyek szerint hosszútávú növekedést célzó felelősségteljes és etikus fejlődést kívánunk elérni.”

Luc Themelin, elnök-vezérigazgató

A Mersen Csoport stratégiája az alábbi elemekre épül:

  • kiemelkedõ szaktudás a termékeink terén,
  • innovációs kapacitás és egyedi, az ügyfél szükségleteihez igazított megoldások,
  • földrajzi lefedettség, valamint
  • egyes piacok felgyorsult fejlődése.

Szaktudás a termékeink terén:

A villamossági berendezések és korszerű anyagok globális szakértőjeként a Mersen innovatív és egyedi megoldásokat tervez ügyfelei gyártási folyamatainak sikeres optimalizálása érdekében.

Innováció:

A Mersen az iparág számos résztvevője számára kínál innovatív megoldásokat szerte a világon, hogy azok sikeresen növelhessék termékeik és szolgáltatásaik hatásfokát. A Csoport innovációs kultúrája az ügyfelekkel tartott szoros kapcsolaton, az ügyfelek előtt álló kihívások alapos megismerésén, valamint a legújabb és legkorszerűbb technológiák nyomon követesen alapul.

Földrajzi lefedettség

5 kontinensen, 35 országban elhelyezkedő gyártóhelyeinkkel valamint kereskedelmi képviseleteinkkel garantáljuk, hogy ügyfeleink igényeire képesek vagyunk magas színvonalon reagálni világszerte, és ezzel karöltve kedvező szállítási határidőkkel tudunk dolgozni.

Piacorientáltság

A Mersen elsődleges célkitűzése az ügyfelei számára történő értékteremtés. Piacai beható ismerete, valamint a szoros ügyfélkapcsolatok révén a vállalat tökéletesen képes a jövőbemutató trendek alkalmazására, valamint a piaci résztvevők hatékony támogatására 5 fő piacán: energia elektronika közlekedés vegyipar feldolgozóipar.