AZ ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓ ÜZENETE

Világszerte segítjük a technológiai fejlődést

„Amikor technológiai alkalmazásról beszélünk, nem csak az a kérdés, ön mennyire a szakértője egy adott műszaki területnek, hanem hogy a megfelelő feladathoz a legalkalmasabb, legfejlettebb technológiát alkalmazza-e, és az milyen hatással van cége, alkalmazása teljesítményére. Ma a Mersen világszerte elismert a villamos védelem és vezérlés valamint a különleges anyagok területén meglévő szakértelméről, valamint innovatív megoldásairól, folyamatairól, melyeket világszerte kínál ipari vállalatok számára, hogy növelje azok termékeinek és szolgáltatásainak színvonalát.

Hogy ezt megvalósítsuk, a lehető legalkalmasabb megoldásokat vagy a termékeinkre építhető folyamatokat szállítjuk partnereink számára. Munkánk során, napi szinten fejlesztjük megoldásainkat, szoros együttműködésben partnereinkkel, hogy megőrizzük technológiai piacvezető pozíciónkat szakterületeinken.

Olyan partnerként, amely folyamatosan törekszik az ön gyártási teljesítményének növelésére, központi szerepet töltünk be technológiai folyamataiban.” 

 

 Luc Themelin, elnök vezérigazgató