Társadalmi Felelősségvállalásunk

Mersen Hungary

A MERSEN-t 3 fő alapelv vezérli a fenntartható fejlődés megvalósítása érdekében.

HOZZÁJÁRULUNK BOLYGÓNK erőforrásainak megőrzéséhez

  • Termékeink hozzájárulnak a megújuló erőforrások kiaknázásának fejlődéséhez. Növelik a nem szennyező közösségi közlekedési módok megbízhatóságát és biztonságát, valamint olyan eszközökbe kerülnek beépítésre, melyek jelentősen csökkentik az adott alkalmazások energia fogyasztását.
  • Elkötelezettek vagyunk a tevékenységeink során keletkező szennyezés kibocsátásának minimalizálása iránt. Igyekszünk példát mutatni saját termelési módszereinkkel az ipar többi szereplője számára is.
  • Elkötelezettek vagyunk az egyre hatékonyabb termékek fejlesztése iránt az energia és egyéb erőforrások fogyasztásának csökkentése érdekében.

OLYAN ALAPELVEKET KÖVETÜNK, MELYEK MEGŐRZIK, ÉRTÉKELIK ÉS FEJLESZTIK EMBERI ERŐFORRÁSAINKAT

  • Az egészség és biztonság számunkra a legfontosabb: a biztonságos munkakörnyezet folyamatos fejlesztése és a megfelelő eszközök alkalmazása évek óta segíti elő teljesítményünk állandó növekedését. A biztonság aranyszabályai képezik rendszerünk alapkövétGolden.
  • A Mersen alkalmazottai, tudásuk és szakértelmük állnak víziónk “a legjobb techológiák kifejlesztése a jövő ipara számára” megvalósítása központjában. Humánerőforrásaink fejlesztése kulcsfontosságú számunkra, növekedésünk legfontosabb alapja

Támogatjuk dolgozóinkat, hogy felelős tagjai legyenek társadalmunknak

  • A Mersen etikai kódexe megerősíto a csoport és alkalmazottai egyetemleges és egyéni elkötelezettségét. Nagyon fontosnak tartjuk a nemzetközi, valamint a helyi törvények és szabályozások betartását azokban az országokban, ahol üzleti tevékenységet folytatunk. Különös figyelmet fordítunk a munkát, versenyt szabályzó, korrupciót és pénzmosást gátló törvények betartására.
  • A Mersen részt akar venni annak, a világszerte 35 országnak ahol jelen van, a technológiai fejlődésében, lehetővé téve az ott élő emberek életszínvonalának növekedését.

 

Logo UN Global Compact

A Mersen aláírta az ENSZ Globális Megállapodását, melynek 10 alapelve felöleli az emberi jogokat, a nemzetközi munkaügyi normákat, a környezetvédelmet és a korrupció visszaszorítását.