Új képzési modul a Mersen Tudásközpontban

 

Új képzési modul a Mersen Tudásközpontban: “Fotovoltaikus biztosítóbetétek alkalmazása napaelemes rendszerekben”
 

2019 július – Newburyport, MA – A Mersen Tudáközpont (MersenKnowledge Center) – Electrical Power a Mersen Villamossági üzletága észak-amerikai leányvállalatának hivatalos, egy rövid regisztráció után használható E-learning oldal, elsősorban villamos kereskedők, mérnökök és végfelhasználók számára. Legújabb képzési modulunk, a “Alkalmazási alapismeretek: Fotovoltaikus biztosítóbetétek alkalmazása napaelemes rendszerekben”, segít megismerni egy tipikus fotovoltaikus rendszer fő elemeit, segít megérteni a napelemes piac kategorizálását, és segít eligazodni a Mersen napelemes alkalmazásokhoz fejlesztett biztosító betéteit és foglalatait.

A honlap látogatói egy széles választékkal rendelkező könyvtárból, mely jelenleg egy 23 különböző képzési modult tartalmaz, választhatják ki a számukra hasznos videós bemutató anyagokat. A modulok ismertetik a villamosság alapjait, ismereteket ad a biztosítókról és túlfeszültség-levezetőkről, és bemutatja ezek alkalmazási lehetőségeit különféle berendezésekben.

 

A képzési modulok jellemzően kevesebb, mint 10 percesek, és befejezésképpen néhány kvízkérdést is tartalmaznak. A kvízkérdések sikeres megválaszolása esetén, nyomtatható bizonyítványt is kap a tanuló.

 

A látogatók azonnal regisztrálhatnak, és kipróbálhatják a Mersen Tudásközpont képzéseit, csak meg kell látogatni a https://ep-us.mersen.com/services-documents/knowledge-center/training-modules. internet címet. A képzések, és a fenti honlap angol nyelvű.

A Mersen marketing és képzési vezetője nyilatkozata szerint: „Ez az új képzési modul csak az első a Mersen Tudásközpont tartalmának további tervezett bővítési közül. Folyamatosan bővítjük a tartalmat a megjelenő új termékek, és a hozzájuk tartozó képzési modulok elkészítésével és feltöltésével.”

További információért látogassa meg a Mersen villamossági üzletágának központi honlapját is: ep.mersen.com.