Mersen bővíti Multivert® termékcsaládját

Okos megoldás egy hálózatba kapcsolt jövőért

A Mersen, sikeres Multivert® termékcsaládját bővítve, bemutatja új NH függőleges szakaszolható biztosító aljzatát. A Multivert® i-Xtensio még sokoldalúbb felhasználhatóságot kínál, megtartva minden eddigi tulajdonságát, mellyel az eddigi Mersen szakaszolható biztosító aljzatok rendelkeznek. Megnövelt, 150mm mélységű, hogy lehetőséget nyújtson a hátsó síncsatlakozóknál áramváltók, felhasználó barát módon való, felszerelésére. A Multivert® i-Xtensio NH2 400A és NH3 630A méretben érhető el.

Az új termék telepíthető kábelelosztó szekrényekbe, alállomásokba és ipari vagy kereskedelmi célú létesítmények főelosztó szekrényeibe. A Multivert® i-Xtensio-t is a Mersen kivételesen magas biztonsági követelményei szerint gyártjuk. Ennek megfelelően, az áramváltók burkolatai, oldalról történő véletlen érintés megelőzésére IP 20 védettséggel rendelkeznek, hogy védelmet nyújtsanak az esetleges áramütés ellen a telepítés és karbantartás során. A kábelek csatlakoztatáshoz a készülék tőcsavarral, anyával, vagy V-csatlakozással rendelkezhet. A készülék terhelés alatt is biztonságosan kapcsolható az IEC 60947-3 szabványnak megfelelően.

A Mersen, jelenleg a Multivert® i-Xtensio készülékkel együtt két féle kivitelben gyárt függőleges szakaszolható biztosító aljzatokat: a helytakarékos, kompakt alapkivitel, és az i-Xtensio kivitel, mely az összes telepítési rendszerrel kompatibilis, és lehetővé teszi a termék áramváltókkal való egyszerű bővítését.

Új szakaszolható biztosító aljzatunk ideális eleme a jövőbeli IoT megoldásoknak (Internet of Thinks – Internetre kapcsolt eszközök), mivel teljesen kompatibilis a Mersen által fejlesztett Smart Modbus felügyeleti modulokkal.

A termékről részletesebb bemutatást ide kattintva talál (angol nyelven).

Multivert(r) i-Xtensio

Letöltés

new_multivert_i-xtensio.pdf
Új Multivert i-Xtension bemutatása (angol)